[vc_row][vc_column][vc_column_text]

The Sunshine Company is een bedrijf in Twente gespecialiseerd in advisering over en verkoop van zonnepanelen.

Bij de klant een mooi product met een goed rendement op het dak zetten. Daar draait het om bij ons. We zien zonnepanelen als iets moois: zelf je eigen energie opwekken. Een terugdraaiende meter op zonnige dagen. Aan de andere kant zien we zonnepanelen als financieel product. Een slimme investering. En wij behandelen het dan ook als zodanig.

Wat zijn onze speerpunten?

 

Kwaliteit
Zonnepanelen moeten 30 jaar meegaan. We zijn geen prijsvechter, maar leveren wel een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. We willen risico’s zoveel mogelijk uitsluiten en werken daarom uitsluitend met A-merken. En niet alleen de merken zijn van topkwaliteit, ook onze installateurs zijn absolute zon-experts. Opgeleid in Duitsland, gecertifceerd en zeer ervaren. Onze monteurs doen dan ook uitsluitend zonnestroomsystemen. Dus bent u op zoek naar kwaliteit voor een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

Communicatie
Altijd bereikbaar, snelle antwoorden op al uw vragen en duidelijke offertes. Dat is hoe wij werken. Communicatie staat samen met kwaliteit bovenaan.

 

Voor de VVE

The Sunshine Company adviseert en levert aan bedrijven, overheden en particulieren, waaronder VVE’s. We kunnen u bijvoorbeeld laten zien welke kosten en baten en terugverdientijden er zijn.

 

Bezoek www.thesunshinecompany.nl

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Similar Posts
Latest Posts from VVE duurzaam.nl