VvE met energie

Beurs voor Verenigingen van Eigenaren op zaterdag 6 juni van 12.30-16.00 uur in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen op Heijplaat.

Kom zaterdag 6 juni 2015 samen met uw buren naar de Energie Beurs voor VvE’s!

De beurs is speciaal bedoeld voor Verenigingen van Eigenaren die met energiebesparing en duurzaamheid aan de slag willen. De organisatie is in handen van bewonercoöperatie Blijstroom, het Rotterdamse Milieucentrum en ‘VvE’s met energie’.

Pitches
Tijdens de beurs worden diverse pitches gegeven o.a. door VvE010, Verbetercoaches, Energieloket, Groene daken subsidies en VvE-Regioloket.

Gratis toegang
De toegang is gratis en u bent vanaf 12:30 uur van harte welkom in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen, Haven 2600, RDM Dokloods, Directiekade 2 op Heijplaat (Rotterdam).

Aanmelden
Aanmelden kan via info@milieucentrum.rotterdam.nl. Na aanmelding ontvangt u een gratis retourtje voor de Aqualiner. Opstappen vanaf de Erasmusbrug vanaf 11.40 uur.

Check de flyer beurs VVE met energievoor meer informatie

,