1 miljoen om duurzaam te doen in alphen-aan-den-rijn

Met de gemeentelijke duurzaamheidslening kunt u uw woning energiezuiniger maken. Hiermee bespaart u energie en dus geld, verbetert u uw wooncomfort en spaart u het milieu!

Bovendien kunnen energiebesparende maatregelen bijdragen aan het waardebehoud van uw woning. Veel particuliere huiseigenaren hebben het afgelopen jaar met deze lening energiebesparende maatregelen getroffen in of aan hun woning. In de meeste gevallen is de lening aangevraagd voor het plaatsen van zonnepanelen. In enkele gevallen voor het plaatsen van HR++ glas, het aanbrengen van dak- en vloerisolatie, het plaatsen van een HR ketel of het plaatsen van een zonneboiler.

Omdat het budget in razend tempo uitgeput was, heeft de raad op 28 mei 2015 besloten het budget te verhogen tot 1 miljoen euro.

Dankzij de lening hoeft u de kosten voor de duurzame maatregelen niet in één keer op te brengen. U kunt de lening afbetalen in 10 jaar of 15 jaar en u leent tegen een aantrekkelijke rente (het rentepercentage is 3% lager dan het geldende SVn-tarief).

Vraag een duurzaamheidslening aan met dit formulier: Aanvraagformulier duurzaamheidslening(PDF, 354 kB) (voor particuliere huiseigenaren).

 

Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn

Similar Posts
Latest Posts from VVE duurzaam.nl