Wil je weten hoe je als VvE kunt verduurzamen, het wooncomfort kunt verbeteren én op je energierekening kunt besparen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst Duurzame VvE’s op maandag 13 mei van 19.15 uur tot 22.00 uur op de gemeentewerf (Groenedijk 10, 2903 LZ Capelle aan den IJssel).

Tijdens de bijeenkomst wordt er vanuit de praktijk verteld hoe Capelse VvE’s aan de slag zijn gegaan met verduurzaming en wat dit heeft opgeleverd. Daarnaast is er volop gelegenheid om ervaringen te delen met andere VvE’s. Je kunt een tweetal presentaties bijwonen. Bij je aanmelding kun je aangeven bij welke twee van onderstaande presentaties je aanwezig wilt zijn.

1. Subsidies energiebesparing voor VvE’s
Henk Petri van het Energie Collectief Capelle (ECC) verzorgt een presentatie over alle ins en outs van de subsidiemogelijkheden energiebesparing voor VvE’s.

2. Plan voor verduurzaming van Akkerdot
Rick Wessels van Groenoverleven.nu presenteert een integraal plan voor de verduurzaming van de vijf samenwerkende VvE’s aan de Akkerwinde en Dotterlei.

3. VvE de Jachthoorn realiseert forse besparingen
Bestuursvoorzitter Jeroen Verhaaff presenteert de resultaten van de besparingen na de renovatie van vorig jaar.

4. Mogelijkheid voor individueel advies van verschillende VvE-deskundigen
M.m.v. Mesdita Seji (VvE-adviseur WoonWijzerWinkel), Peter Snel (VvE-consulent Havensteder), Michel Kerpel (Focus Groep), Carel Canta (Heijmansconcept).

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 10 mei a.s. door een e-mail te sturen naar duurzaam@capelleaandenijssel.nl onder vermelding van je naam, de naam van je VvE, eventuele functie binnen de VvE en de eerste en tweede keus voor het bijwonen van de presentaties

Similar Posts
Latest Posts from VVE duurzaam.nl