Comfortabeler wonen, de waarde van de woning verhogen én geld verdienen tegelijk, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Op 17 november aanstaande vindt in Podium Bloos een informatieavond plaats waarin wordt uitgelegd hoe dat mogelijk is: door woningen te isoleren en zelf energie op te wekken, bijvoorbeeld met zonnepanelen.

De (gratis) bijeenkomst duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur en zal voor Verenigingen van Eigenaren extra interessant zijn. Diverse Bredase experts lichten toe  welke mogelijkheden u heeft om uw energierekening omlaag te brengen en welke ervaringen andere Vereniging van Eigenaren in Breda hiermee hebben opgedaan. Daarna geeft een panel van deskundigen antwoord op alle vragen uit de zaal. Op de informatiemarkt kunt u van 19.30 uur tot 22.30 uur informatie krijgen over uw specifieke situatie, zodat u na afloop een duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden in uw woning.

Donderdag 17 november
Podium Bloos
Speelhuislaan 151
Aanmelden via hem.stoop@breda.nl
of (076) 529 45 01

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor 15 november 2011 bij Henriette Stoop van de gemeente Breda, telefoon (076) 529 45 01 of via e-mailadres hem.stoop@breda.nl

Programma: Inloop om 19.30 uur met koffie en thee

19.30uur    Gelegenheid bezoeken informatiemarkt.

20.00 uur     Welkom en kort algemeen verhaal door de voorzitter.

20.10 uur     Wethouder Willems:  energiebesparing meenemen in je groot onderhoudsplan is belangrijk want……

20.20 uur     Tempas bouwmanagement:  Wat kost het? Wat brengt het? Spreker is Edwin Waalput.

20.35 uur      KS en BFM voorbeelden uit de Bredase  praktijk. Hoe ga je dit als VVE aanpakken?  BFM: Hoe plan je dit? Wat moet ik morgen doen om het in gang te zetten?

21.00 uur      Vragen aan deskundig panel.

21.30 uur      Afsluiting en aanbieden drankje. Gelegenheid tot bezoeken informatiemarkt.

22.30 uur       Einde infomarkt.

23.00 uur       Lichten uit.

Bron: Gemeente Breda: 17 november bijeenkomst over energiebesparing en duurzame energie